Despre_Noi - Prodent Sibiu Cabinet Stomatologic Bobes Adrian

Cabinet Stomatologic
Dr. Bobeș Adrian
Du-te la conținut

Meniul principal :

Despre_Noi

Scurt istoric
Cabinetul a fost înfiintat în anul.Se aflã situat la parterul unui bloc de 3 etaje, vis a vis de Posta din Strand. Cabinetul a fost complet renovat si dotat modern de la început.
Cabinetul este compus din: sala de tratamente, sala de sterilizare, sala de aºteptare, birou, toaleta pacientilor, toaleta personalului. Ambientul cabinetului urmãreste sã îmbine utililitatea pentru care a fost proiectat cu esteticul. Astfel cea mai nouã tehnologie din domeniul stomatologic se aflã în armonie cu mediul ambiant: alternanþa ºi combinarea culorilor, acvariu, muzicã ambientalã.

Dotare cabinet
O atentie deosebita o acordam normelor de igiena care respecta criterile Comunitatii Europene privind sterilizarea instrumentarului, folosirea consumabilelor de unica folosintã si a serviciilor efectuat.
In cabinet vã veti aseza pe un fotoliu extrem de comod.
Avem camera intra-oralã pentru vizualizare, program pe computer pentru fise, radiografii si poze cu camera intra-oralã.
Medicul si asistenta vor purta mãsti si manusi de unicã folosintã, iar pacientii vor purta sort de protectie.
Cabinetul este dotat cu baia cu ultrasunete care este utilizat pentru a curata instrumentarul înainte de sterilizare, iar Autoclavul Clasa B cu vaccum fractional asigurã sterilizarea de maxima siguranta.

Personal
Cabinetul este deservit de un medic stomatolog specialist ºi asistente medicale.
Medicul specialist, Dr. Bobes Adrian, a urmat cursurile Facultatea De Medicinã Victor Papilian din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu, obtinând licenta în anul 2005.
A obtinut atestare în implantologie la Universitatea “Carol Davila” din Bucuresti în anul 2008, dar si numeroase cursuri post universitare în implantologie dentara si proteticã dentarã in tarã si în strainatate.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal