Prodent Smile

Cabinet Stomatologic

Cabinetul se aflã situat la parterul unui bloc de 3 etaje, vis a vis de Posta din Strand. Cabinetul a fost complet renovat si dotat modern de la început.
Cabinetul este compus din: sala de tratamente, sala de sterilizare, sala de asteptare, birou, toaleta pacientilor, toaleta personalului. Ambientul cabinetului urmãreste sã îmbine utililitatea pentru care a fost proiectat cu esteticul. Astfel cea mai nouã tehnologie din domeniul stomatologic se aflã în armonie cu mediul ambiant: alternanta si combinarea culorilor, acvariu, muzicã ambientalã.

Dotare cabinet
O atentie deosebita o acordam normelor de igiena care respecta criterile Comunitatii Europene privind sterilizarea instrumentarului, folosirea consumabilelor de unica folosintã si a serviciilor efectuat.
In cabinet vã veti aseza pe un fotoliu extrem de comod.
Avem camera intra-oralã pentru vizualizare, program pe computer pentru fise, radiografii si poze cu camera intra-oralã.
Medicul si asistenta vor purta mãsti si manusi de unicã folosintã, iar pacientii vor purta sort de protectie.

Cabinetul este dotat cu baia cu ultrasunete care este utilizat pentru a curata instrumentarul înainte de sterilizare, iar Autoclavul Clasa B cu vaccum fractional asigurã sterilizarea de maxima siguranta.

Personal
Cabinetul este deservit de un medic stomatolog specialist si asistente medicale.
Medicul specialist, Dr. Bobes Adrian, a urmat cursurile Facultatea De Medicinã Victor Papilian din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu, obtinând licenta în anul 2005.
A obtinut atestare în implantologie la Universitatea “Carol Davila” din Bucuresti în anul 2008, dar si numeroase cursuri post universitare în implantologie dentara si proteticã dentarã in tarã si în strainatate

@ 2021 Toate drepturile rezervate pentru Prodent | Promovat by Global Marketing