Implant dentar Sibiu
Implant dentar Sibiu
Prodent Smile

Cabinet Stomatologic

Implant dentar Sibiu. Cabinetul se aflã situat la parterul unui bloc de 3 etaje, vis a vis de Posta din Strand. Cabinetul a fost complet renovat si dotat modern de la început.

 

Cabinetul este compus din: sala de tratamente, sala de sterilizare, sala de asteptare, birou, toaleta pacientilor, toaleta personalului.

 

Ambientul cabinetului urmãreste sã îmbine utililitatea pentru care a fost proiectat cu esteticul.

 

Astfel cea mai nouã tehnologie din domeniul stomatologic se aflã în armonie cu mediul ambiant: alternanta si combinarea culorilor, acvariu, muzicã ambientalã.

Implant dentar Sibiu

Dotare cabinet
O atentie deosebita o acordam normelor de igiena care respecta criterile Comunitatii Europene privind sterilizarea instrumentarului, folosirea consumabilelor de unica folosintã si a serviciilor efectuat.
In cabinet vã veti aseza pe un fotoliu extrem de comod.

Avem camera intra-oralã pentru vizualizare, program pe computer pentru fise, radiografii si poze cu camera intra-oralã.

Medicul si asistenta vor purta mãsti si manusi de unicã folosintã, iar pacientii vor purta sort de protectie.

Implant dentar Sibiu

Un implant dentar Sibiu este o bucată de titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu corpul uman care înlocuiește rădăcina dintelui și este cea mai bună modalitate de a reface dinții lipsă.

Implanturile dentare sunt potrivite pentru toate vârstele, de la 18 ani până la vârsta înaintată, și în majoritatea cazurilor reprezintă cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților lipsă.

Implanturile se vor simți exact ca ceilalți dinți ai tăi și nimeni nu va observa diferența față de dinții tăi naturali.

Succesul tratamentului cu implant depinde in primul rand de pregatirea si experienta medicului implantolog si apoi de tehnica, materialele folosite si atentia la fiecare mic detaliu. Atentia la detalii ne recomanda!

Personal

Cabinetul este deservit de un medic stomatolog specialist si asistente medicale.
Medicul specialist, Dr. Bobes Adrian, a urmat cursurile Facultatea De Medicinã Victor Papilian din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu, obtinând licenta în anul 2005.
A obtinut atestare în implantologie la Universitatea “Carol Davila” din Bucuresti în anul 2008, dar si numeroase cursuri post universitare în implantologie dentara si proteticã dentarã in tarã si în strainatate

Implant dentar Sibiu
Implant dentar Sibiu

Procedura si etapele implantului dentar

Procesul de implant dentar Sibiu presupune următoarele etape:

Faza pregătitoare: consultație, radiografii, tomografie computerizată (cu care se fac măsurători precise și se pun implanturi virtual), evaluarea stării de sănătate a pacientului prin analize de laborator;

Faza chirurgicala: Introduceti implantul in maxila sau mandibula, apoi asteptati 2 pana la 6 luni in functie de situatie (timp in care implantul se “lipeste/se sudeaza in os”, adica osteointegrare);

Care sunt beneficiile implanturilor dentare?

  • Viata lunga.
  • Îți protejezi dinții actuali. Nu interferați cu dinții sănătoși ca o punte, dinții adiacenți trebuie să fie măcinați.
  • Cost mai mic comparativ cu podurile clasice.
  • Intervenție rapidă și nedureroasă.
  • Refacerea funcției dinților.

Implanturile dentare sunt o tehnica dentara moderna care iti poate reda zambetul si sanatatea. Un zâmbet frumos înseamnă mulțumire și încredere în orice situație socială.

De câte ori ți-a fost teamă să zâmbești, să vorbești, să mănânci în public pentru că lipsesc unul sau mai mulți dinți? De câte ori ați refuzat o masă la restaurant sau alt eveniment social din cauza acestui neajuns? Implanturile dentare sunt un element esential in mecanismul de restaurare a dintilor.

Dacă sunteți în căutarea unei clinici stomatologice de încredere pentru un implant dentar în Sibiu, vă recomandăm cu căldură Prodent. În fruntea echipei noastre se află Dr. Bobes Adrian, un specialist cu experiență și cu o reputație solidă în domeniu.

La Prodent, oferim servicii personalizate de implant dentar, adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră. Folosim cele mai avansate tehnologii și metode pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Indiferent de gradul de dificultate al cazului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă recâștigați zâmbetul și încrederea în sine.

În plus, la Prodent, ne-am angajat să oferim o experiență de neuitat și o îngrijire personalizată. Ne-am asigurat că echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență și că toți pacienții noștri primesc o atenție deosebită.

Programați o consultație la Prodent și vă vom oferi cele mai bune soluții pentru implantul dentar în Sibiu!